banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 9 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 10 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Danggung Telambun - traditioneel gerecht uit Atjeh
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Danggung Telambun
traditioneel gerecht uit Atjeh

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr mais
5 kippenmaagjes, gekookt
150 gr tijgergarnalen
1 wortel
100 gr boontjes
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
1 stengel bleekselderij
150 ml water
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukjes, de wortel in schuine plakjes en de knoflook en de lomboks in dunne plakjes. Hak de bleekselderij fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de lomboks voor 2 minuten. Voeg dan de kip en de garnalen toe en bak dit voor 1 minuut. Voeg de wortel en de boontjes toe en bak dit voor 1 minuut. Dan het zout, de peper, de palmsuiker en het water toevoegen en kook het geheel gaar. Bestrooi het met de bleekselderij en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 73 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37938846