1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Danggung Telambun
traditioneel gerecht uit Atjeh

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr mais
5 kippenmaagjes, gekookt
150 gr tijgergarnalen
1 wortel
100 gr boontjes
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
1 stengel bleekselderij
150 ml water
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukjes, de wortel in schuine plakjes en de knoflook en de lomboks in dunne plakjes. Hak de bleekselderij fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de lomboks voor 2 minuten. Voeg dan de kip en de garnalen toe en bak dit voor 1 minuut. Voeg de wortel en de boontjes toe en bak dit voor 1 minuut. Dan het zout, de peper, de palmsuiker en het water toevoegen en kook het geheel gaar. Bestrooi het met de bleekselderij en serveer.
 

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 98 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34812432