Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Danggung Telambun - traditioneel gerecht uit Atjeh

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Danggung Telambun
traditioneel gerecht uit Atjeh

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr mais
5 kippenmaagjes, gekookt
150 gr tijgergarnalen
1 wortel
100 gr boontjes
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
1 stengel bleekselderij
150 ml water
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukjes, de wortel in schuine plakjes en de knoflook en de lomboks in dunne plakjes. Hak de bleekselderij fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de lomboks voor 2 minuten. Voeg dan de kip en de garnalen toe en bak dit voor 1 minuut. Voeg de wortel en de boontjes toe en bak dit voor 1 minuut. Dan het zout, de peper, de palmsuiker en het water toevoegen en kook het geheel gaar. Bestrooi het met de bleekselderij en serveer.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 148 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41911135