logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Sayur Bayam Tumis
zacht gebakken spinazie

Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 bosjes bayam (anders 375 gr spinazie)
5 teentjes knoflook
4 sjalotjes
1 tomaat
1/2 theel kecap manis
1 theel zout
1/2 theel peper
100 ml water
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de knoflook en de sjalotjes in dunne plakjes en hak de tomaat fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de sjalotjes voor 3 minuten. Voeg de tomaat toe en bak deze zacht. Dan de spinazie, de kecep, het zout en de peper toevoegen en meng alles goed. Vervolgens het water toevoegen en stoof het geheel gaar.
 

Add comment

Submit

who is online

We have 62 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44175998