logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Sayur bayem

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr spinazie
200 ml kokosmelk

Haluskan:
boemboe:
1 theel trassie
5 sjalotten
3 teentjes knoflook
2 cm kunyit (kurkuma)
zout

Cara Membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn. Blancheer de spinazie in ruim water kort en giet het daarna af. Meng de kokosmelk met de boemboe en de spinazie en breng dit aan de kook en stoof het verder gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 57 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44392315