Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Sayur bayem

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Sayur bayem

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr spinazie
200 ml kokosmelk

Haluskan:
boemboe:
1 theel trassie
5 sjalotten
3 teentjes knoflook
2 cm kunyit (kurkuma)
zout

Cara Membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn. Blancheer de spinazie in ruim water kort en giet het daarna af. Meng de kokosmelk met de boemboe en de spinazie en breng dit aan de kook en stoof het verder gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 217 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42252743