banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Sop Tomat Jatim - Indonesische tomatensoep
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sop Tomat Jatim
Indonesische tomatensoep

Bahan-bahan:
ingrediënten;
5 tomaten
2 kippendijen
1 wortel
75 gr sperzienbonen
3 sjalotjes
5 eetl saus tomat (zie recept)
1 eetl kecap manis
1 eetl zout
1/2 theel peper
1 theel palmsuiker
1750 ml kippenbouillon (zie recept)
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Blancheer eerst de tomaten, ontvel deze en dan pureren. Kook eerst het vlees apart gaar en snijd het dan in stukjes. Snijd de wortel in kleine stukjes en de sperziebonen in 1 cm lengte. Snijd de sjalotjes in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes voor 3 minuten. Voeg dan de bouillon toe en breng aan de kook. Dan de tomaten, de saus tomat, de kecap, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en breng weer aan de kook. Dan de wortel, de sperziebonen en de kip toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 315 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40312385