1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 4 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Sophie 7 months ago
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat voor soort kokos je gebruikt voor de boemboe, ik had geraspte genomen. En verder vroeg ik me af wat je erbij eet.
Hartelijke groet, Sophie
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sop Tomat Jatim
Indonesische tomatensoep

Bahan-bahan:
ingrediënten;
5 tomaten
2 kippendijen
1 wortel
75 gr sperzienbonen
3 sjalotjes
5 eetl saus tomat (zie recept)
1 eetl kecap manis
1 eetl zout
1/2 theel peper
1 theel palmsuiker
1750 ml kippenbouillon (zie recept)
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Blancheer eerst de tomaten, ontvel deze en dan pureren. Kook eerst het vlees apart gaar en snijd het dan in stukjes. Snijd de wortel in kleine stukjes en de sperziebonen in 1 cm lengte. Snijd de sjalotjes in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes voor 3 minuten. Voeg dan de bouillon toe en breng aan de kook. Dan de tomaten, de saus tomat, de kecap, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en breng weer aan de kook. Dan de wortel, de sperziebonen en de kip toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 86 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35758510