1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sop Tomat Jatim
Indonesische tomatensoep

Bahan-bahan:
ingrediënten;
5 tomaten
2 kippendijen
1 wortel
75 gr sperzienbonen
3 sjalotjes
5 eetl saus tomat (zie recept)
1 eetl kecap manis
1 eetl zout
1/2 theel peper
1 theel palmsuiker
1750 ml kippenbouillon (zie recept)
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Blancheer eerst de tomaten, ontvel deze en dan pureren. Kook eerst het vlees apart gaar en snijd het dan in stukjes. Snijd de wortel in kleine stukjes en de sperziebonen in 1 cm lengte. Snijd de sjalotjes in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes voor 3 minuten. Voeg dan de bouillon toe en breng aan de kook. Dan de tomaten, de saus tomat, de kecap, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en breng weer aan de kook. Dan de wortel, de sperziebonen en de kip toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 62 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415446