Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sop Tomat Jatim - Indonesische tomatensoep

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sop Tomat Jatim
Indonesische tomatensoep

Bahan-bahan:
ingrediënten;
5 tomaten
2 kippendijen
1 wortel
75 gr sperzienbonen
3 sjalotjes
5 eetl saus tomat (zie recept)
1 eetl kecap manis
1 eetl zout
1/2 theel peper
1 theel palmsuiker
1750 ml kippenbouillon (zie recept)
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Blancheer eerst de tomaten, ontvel deze en dan pureren. Kook eerst het vlees apart gaar en snijd het dan in stukjes. Snijd de wortel in kleine stukjes en de sperziebonen in 1 cm lengte. Snijd de sjalotjes in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes voor 3 minuten. Voeg dan de bouillon toe en breng aan de kook. Dan de tomaten, de saus tomat, de kecap, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en breng weer aan de kook. Dan de wortel, de sperziebonen en de kip toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 120 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41017773