1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Soto Ambengan
gevulde kippensoep

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
2 serehstengels
6 jeruk purut blaadjes
2500 ml water
2 eetl zout
150 gr kleine gedroogde garnalen, gehakt
4 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
9 teentjes knoflook
2 sjalotjes
3 cm kunyit
1 cm jahe
1 theel peper
6 kemirinoten
 
Pelengkap:
vulling soep:
100 gr soun, geweekt
3 lente-uitjes, gehakt
3 takjes selderij, gehakt
5 eieren, hardgekookt en in partjes
2 eetl bawang goreng
2 limoenen, in schijfjes
3 eetl sambal rawit
2 eetl kecap manis
 
Taburan:
garnering:
1/2 eetl gebakken knoflook
6 krupuk
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 4 stukken. Verhit in een pan het water en voeg de kip, de sereh, de jeruk purut en het zout toe en kook de kip gaar. Schep de kip uit de pan en bak deze in 2 eetl olie daarna bruin en pluis de kip daarna uit elkaar.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu voor 3 minuten en voeg dit dan bij de bouillon. Voeg de garnalen toe aan de bouillon en breng aan de kook.
Verdeel de vulling voor de soep over de kommen en schep/giet de bouillon erover en bestrooi de soep met de knoflook en de krupuk.
 
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 150 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35764475