banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Tahu gunting - tahu met pindasaus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tahu gunting
tahu met pindasaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 blok tahu/tofu
150 gr taugé
6 rawits
ruim water
zout
olie

Bahan-bahan pindasaus:
2 teentjes knoflook
150 gr pinda's
1 eetl. petis udang
1 eetl. gesmolten gula jawa
zout naar smaak
150 ml water

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de tahu/tofu in reepjes en de rawits in ringentjes en blancheer de tauge in water met zout. Dompeld de tauge voorts in koud water en laat deze uitlekken. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de tahu/tofu goudbruin en laat deze vervolgens uitlekken.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de suas fijn tot een pasta en meng hierdoor het water zodat de saus gevormd wordt. Serveer de tahu op een bedje van tauge en giet de pindasaus erover. Bestrooi het geheel met de rawits.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 109 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39981551