Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Tahu gunting - tahu met pindasaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tahu gunting
tahu met pindasaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 blok tahu/tofu
150 gr taugé
6 rawits
ruim water
zout
olie

Bahan-bahan pindasaus:
2 teentjes knoflook
150 gr pinda's
1 eetl. petis udang
1 eetl. gesmolten gula jawa
zout naar smaak
150 ml water

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de tahu/tofu in reepjes en de rawits in ringentjes en blancheer de tauge in water met zout. Dompeld de tauge voorts in koud water en laat deze uitlekken. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de tahu/tofu goudbruin en laat deze vervolgens uitlekken.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de suas fijn tot een pasta en meng hierdoor het water zodat de saus gevormd wordt. Serveer de tahu op een bedje van tauge en giet de pindasaus erover. Bestrooi het geheel met de rawits.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 58 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42411131