banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 4 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 5 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 6 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 6 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Tahu gunting - tahu met pindasaus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tahu gunting
tahu met pindasaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 blok tahu/tofu
150 gr taugé
6 rawits
ruim water
zout
olie

Bahan-bahan pindasaus:
2 teentjes knoflook
150 gr pinda's
1 eetl. petis udang
1 eetl. gesmolten gula jawa
zout naar smaak
150 ml water

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de tahu/tofu in reepjes en de rawits in ringentjes en blancheer de tauge in water met zout. Dompeld de tauge voorts in koud water en laat deze uitlekken. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de tahu/tofu goudbruin en laat deze vervolgens uitlekken.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de suas fijn tot een pasta en meng hierdoor het water zodat de saus gevormd wordt. Serveer de tahu op een bedje van tauge en giet de pindasaus erover. Bestrooi het geheel met de rawits.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 86 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37194211