Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Tumis Kerang - gebakken mosselen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Tumis Kerang
gebakken mosselen


Bahan-bahan:
ingrediënten:
2000 gr mosselen
6 teentjes knoflook
2 cm jahe
1 serehstengel
1 eetl sambal ulek (zie recept)
1 theel trasi
2 eetl kecap manis
1 eetl vissaus
3 eetl limoen sap
1 eetl sesame olie
1 theel zout
1 theel peper
3 eetl olie

Taburan:
garnering
2 lente uitjes

Cara membuat:
bereiding;
Was de mosselen. Snijd de knoflook fijn en rasp de jahe. Hak de lenteuitjes fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de jahe en de sereh toe en vervolgens de mosselen en bak deze onder voortdurend roeren. Voeg de sambal, de trasi, de kecap en de vissaus toe en bak de mosselen verder gaar. Meng dan het zout, de peper, het limoensap en de sesame olie er door. Garneer de mosselen met de lenteuitjes en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 87 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42257123