banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 14 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Tumis Kerang - gebakken mosselen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Tumis Kerang
gebakken mosselen


Bahan-bahan:
ingrediënten:
2000 gr mosselen
6 teentjes knoflook
2 cm jahe
1 serehstengel
1 eetl sambal ulek (zie recept)
1 theel trasi
2 eetl kecap manis
1 eetl vissaus
3 eetl limoen sap
1 eetl sesame olie
1 theel zout
1 theel peper
3 eetl olie

Taburan:
garnering
2 lente uitjes

Cara membuat:
bereiding;
Was de mosselen. Snijd de knoflook fijn en rasp de jahe. Hak de lenteuitjes fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de jahe en de sereh toe en vervolgens de mosselen en bak deze onder voortdurend roeren. Voeg de sambal, de trasi, de kecap en de vissaus toe en bak de mosselen verder gaar. Meng dan het zout, de peper, het limoensap en de sesame olie er door. Garneer de mosselen met de lenteuitjes en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 185 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40094647