Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Tumis Kakap Lada Hitam - Vis met ananas en paprika

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Tumis Kakap Lada Hitam
Vis met ananas en paprika


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
300 gr ikan kakap (red snapper)
1/2 ui
3 teentjes knoflook
3 eetl oestersaus
1 theel peper
1/2 theel zout
100 gr ananas
1/2 rode parika
1/2 groene paprika
200 gr visbouillon
2 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de ui en de knoflook fijn. Snijd de parika’s in reepjes. Snijd de vis en ananas in blokjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de knoflook en de ui voor 1 minuut. Voeg dan de vis toe en bak deze 1 minuut. Dan de ananas en de paprika toe en bak dit voor 3 minuten. Dan de peper, het zout en de oestersaus toevoegen, gevolgd door de bouillon en het geheel zachtjes gaar laten sudderen.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 277 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40914067