logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...

Tumis Kakap Lada Hitam
Vis met ananas en paprika


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
300 gr ikan kakap (red snapper)
1/2 ui
3 teentjes knoflook
3 eetl oestersaus
1 theel peper
1/2 theel zout
100 gr ananas
1/2 rode parika
1/2 groene paprika
200 gr visbouillon
2 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de ui en de knoflook fijn. Snijd de parika’s in reepjes. Snijd de vis en ananas in blokjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de knoflook en de ui voor 1 minuut. Voeg dan de vis toe en bak deze 1 minuut. Dan de ananas en de paprika toe en bak dit voor 3 minuten. Dan de peper, het zout en de oestersaus toevoegen, gevolgd door de bouillon en het geheel zachtjes gaar laten sudderen.

Add comment

Submit

who is online

We have 82 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44420394