1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Bumbu Terasi
in kokosmelk gestoofde kip met trassi

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
4 jeruk purut blaadjes
2 cm jahe
2 salam blaadjes
2 cm laos
600 ml kokosmelk
1/2 eetl zout
1/2 theel palmsuiker
1 bosuitje
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
1/2 eetl trassi
2 kemiri noten
5-6 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
1 cm kencur
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 10 stukken en de bosui in schuin gesneden stukjes. Plet de jahe en de laos. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de jeruk purut, de jahe, de salam en de laos voor 5 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze rondom bruin. Vervolgens de kokosmelk, het zout en de palmsuiker toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar. Schep dan de bosuitje er doorheen en serveer.
 

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 120 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34531929