Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 18 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Ayam Bumbu Terasi - in kokosmelk gestoofde kip met trassi

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Bumbu Terasi
in kokosmelk gestoofde kip met trassi

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
4 jeruk purut blaadjes
2 cm jahe
2 salam blaadjes
2 cm laos
600 ml kokosmelk
1/2 eetl zout
1/2 theel palmsuiker
1 bosuitje
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
1/2 eetl trassi
2 kemiri noten
5-6 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
1 cm kencur
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 10 stukken en de bosui in schuin gesneden stukjes. Plet de jahe en de laos. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de jeruk purut, de jahe, de salam en de laos voor 5 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze rondom bruin. Vervolgens de kokosmelk, het zout en de palmsuiker toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar. Schep dan de bosuitje er doorheen en serveer.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 196 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41455641