Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Kaber Kebertu 2 - gevulde omeletten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kaber Kebertu 2
gevulde omeletten
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 sjalotten,
1 salamblaadje
4 eieren
1 rode lombok,
zout naar smaak
1/2 theel. ketumbar
1 eetl. olie
200 gr. rundergehakt
2 teentje knoflook
100 ml kokosmelk
2 cm kunyit (kurkuma)

Cara membuat:
bereiding:
Onpit de lombik en snijd deze met de sjalotten, de kunyit en de knoflook fijn. Klop de eieren op met wat zout en bak van dit mengsel 4 dunnen omeletten. Fruit dan de sjalotten, de kunyit, de knoflook, de ketumbar en de lombok voor 3 minuten en bak in dit mengsel het gehakt rul. Voeg dan het salamblaadje en de kokosmelk toe en laat dit zachtjes koken totdat het vocht verdampt is. Verwijder het salamblaadje en verdeel het mengsel over de omeletten. Rol deze dan op en snijd de rolletjes in plakken.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 124 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025367