Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Kaber Kebertu 2 - gevulde omeletten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kaber Kebertu 2
gevulde omeletten
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 sjalotten,
1 salamblaadje
4 eieren
1 rode lombok,
zout naar smaak
1/2 theel. ketumbar
1 eetl. olie
200 gr. rundergehakt
2 teentje knoflook
100 ml kokosmelk
2 cm kunyit (kurkuma)

Cara membuat:
bereiding:
Onpit de lombik en snijd deze met de sjalotten, de kunyit en de knoflook fijn. Klop de eieren op met wat zout en bak van dit mengsel 4 dunnen omeletten. Fruit dan de sjalotten, de kunyit, de knoflook, de ketumbar en de lombok voor 3 minuten en bak in dit mengsel het gehakt rul. Voeg dan het salamblaadje en de kokosmelk toe en laat dit zachtjes koken totdat het vocht verdampt is. Verwijder het salamblaadje en verdeel het mengsel over de omeletten. Rol deze dan op en snijd de rolletjes in plakken.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 77 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264930