banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 21 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 1 months ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 3 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kaber Kebertu 2
gevulde omeletten
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 sjalotten,
1 salamblaadje
4 eieren
1 rode lombok,
zout naar smaak
1/2 theel. ketumbar
1 eetl. olie
200 gr. rundergehakt
2 teentje knoflook
100 ml kokosmelk
2 cm kunyit (kurkuma)

Cara membuat:
bereiding:
Onpit de lombik en snijd deze met de sjalotten, de kunyit en de knoflook fijn. Klop de eieren op met wat zout en bak van dit mengsel 4 dunnen omeletten. Fruit dan de sjalotten, de kunyit, de knoflook, de ketumbar en de lombok voor 3 minuten en bak in dit mengsel het gehakt rul. Voeg dan het salamblaadje en de kokosmelk toe en laat dit zachtjes koken totdat het vocht verdampt is. Verwijder het salamblaadje en verdeel het mengsel over de omeletten. Rol deze dan op en snijd de rolletjes in plakken.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 89 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36252185