gevulde omeletten
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 sjalotten,
1 salamblaadje
4 eieren
1 rode lombok,
zout naar smaak
1/2 theel. ketumbar
1 eetl. olie
200 gr. rundergehakt
2 teentje knoflook
100 ml kokosmelk
2 cm kunyit (kurkuma)
Cara membuat:
bereiding:
Onpit de lombik en snijd deze met de sjalotten, de kunyit en de knoflook fijn. Klop de eieren op met wat zout en bak van dit mengsel 4 dunnen omeletten. Fruit dan de sjalotten, de kunyit, de knoflook, de ketumbar en de lombok voor 3 minuten en bak in dit mengsel het gehakt rul. Voeg dan het salamblaadje en de kokosmelk toe en laat dit zachtjes koken totdat het vocht verdampt is. Verwijder het salamblaadje en verdeel het mengsel over de omeletten. Rol deze dan op en snijd de rolletjes in plakken.
ingrediënten:
2 sjalotten,
1 salamblaadje
4 eieren
1 rode lombok,
zout naar smaak
1/2 theel. ketumbar
1 eetl. olie
200 gr. rundergehakt
2 teentje knoflook
100 ml kokosmelk
2 cm kunyit (kurkuma)
Cara membuat:
bereiding:
Onpit de lombik en snijd deze met de sjalotten, de kunyit en de knoflook fijn. Klop de eieren op met wat zout en bak van dit mengsel 4 dunnen omeletten. Fruit dan de sjalotten, de kunyit, de knoflook, de ketumbar en de lombok voor 3 minuten en bak in dit mengsel het gehakt rul. Voeg dan het salamblaadje en de kokosmelk toe en laat dit zachtjes koken totdat het vocht verdampt is. Verwijder het salamblaadje en verdeel het mengsel over de omeletten. Rol deze dan op en snijd de rolletjes in plakken.