logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Kaber Kebertu 2
gevulde omeletten
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 sjalotten,
1 salamblaadje
4 eieren
1 rode lombok,
zout naar smaak
1/2 theel. ketumbar
1 eetl. olie
200 gr. rundergehakt
2 teentje knoflook
100 ml kokosmelk
2 cm kunyit (kurkuma)

Cara membuat:
bereiding:
Onpit de lombik en snijd deze met de sjalotten, de kunyit en de knoflook fijn. Klop de eieren op met wat zout en bak van dit mengsel 4 dunnen omeletten. Fruit dan de sjalotten, de kunyit, de knoflook, de ketumbar en de lombok voor 3 minuten en bak in dit mengsel het gehakt rul. Voeg dan het salamblaadje en de kokosmelk toe en laat dit zachtjes koken totdat het vocht verdampt is. Verwijder het salamblaadje en verdeel het mengsel over de omeletten. Rol deze dan op en snijd de rolletjes in plakken.

Add comment

Submit

who is online

We have 138 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160592