Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Kambing Cassia - omelet met lamsvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kambing Cassia
omelet met lamsvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr lamsvlees
4 eieren
100 ml melk
1/2 theel zout
2 cm jahe, geraspt
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes/reepjes. Verhit in een pan de olie en bak het vlees gaar en zet apart. Klop de eieren op samen met de melk en het zout. Meng dan het vlees erdoor.
Verhit op hoog vuur 2 eetl olie en fruit de jahe voor 1 minuut. Dan op laag vuur het eiermengsel toevoegen en roer totdat de eieren beginnen te stollen. Dan het vuur uitzetten en laat de eieren nog even doorgaren. Serveer direct.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 202 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42252696