banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
kari Telor

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
kari Telor
eier gerecht
Bahan-bahan:
ingrediënten:
11 hardgekookte eieren
3 salamblaadjes
400 ml. kokosmelk
3 lente-uitjes, gesnipperd
olie

Haluskan:
boemboe:
3 sjalotten, gesnipperd
1 teentje knoflook, geperst
2 theel sambal ulek (zie recept)
3 kemirienoten, gepoft en fijngestampt
1 theel ketumbar
1 theel djinten
1 theel kunyit (kurkuma)
1/2 theel laos
1/2 theel jahe/djahé
1 theel gula jawa

Cara Membuat:
bereiding:
Pel de eieren en halveer 8 eieren in de lengte en de overige in kleine stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit wat olie in een wok/wadjan en fruit daarin de boemboe voor 2 minuten. Voeg dan de kokosmelk en de salamblaadjes toe. Laat alles 4 minuten zachtjes stoven. Voeg dan de gehalveerde eieren in de saus en laat dit zachtjes verder stoven totdat er nog 3/4 van de saus over is. Roer de stukjes ei door de saus en serveer met daarover gestrooide lente-uitjes
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 172 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40576721