Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
kari Telor

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
kari Telor
eier gerecht
Bahan-bahan:
ingrediënten:
11 hardgekookte eieren
3 salamblaadjes
400 ml. kokosmelk
3 lente-uitjes, gesnipperd
olie

Haluskan:
boemboe:
3 sjalotten, gesnipperd
1 teentje knoflook, geperst
2 theel sambal ulek (zie recept)
3 kemirienoten, gepoft en fijngestampt
1 theel ketumbar
1 theel djinten
1 theel kunyit (kurkuma)
1/2 theel laos
1/2 theel jahe/djahé
1 theel gula jawa

Cara Membuat:
bereiding:
Pel de eieren en halveer 8 eieren in de lengte en de overige in kleine stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit wat olie in een wok/wadjan en fruit daarin de boemboe voor 2 minuten. Voeg dan de kokosmelk en de salamblaadjes toe. Laat alles 4 minuten zachtjes stoven. Voeg dan de gehalveerde eieren in de saus en laat dit zachtjes verder stoven totdat er nog 3/4 van de saus over is. Roer de stukjes ei door de saus en serveer met daarover gestrooide lente-uitjes
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 139 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41024312