banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Kerak Telor - Betawi - gebakken gevulde omelet met kleefrijst
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kerak Telor - Betawi
gebakken gevulde omelet met kleefrijst

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr witte kleefrijst
4 eendeneieren
4 eetl bawang goreng
5 eetl serundeng
4 rode rawits
3 theel zout
1 1/2 theel peper
1 1/2 theel palmsuiker
4 eetl ebi, gemalen
water
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de rawits in dunne plakjes. Was de kleefrijst en laat het tenminste 2 uur staan met water. Verhit een pan en leg daarop 1 eetl kleefrijst, dek af en kook de rijst voor 2-3 minuten. Klop 1 ei los en leg dit op de rijst samen met 1 eetl bawang goreng, 1 eetl serundeng, 1/2 eetl ebi, 1 rawit, 1 theel zout, 1/2 theel peper en 1/2 theel palmsuiker. Meng alles goed en druk dit plat in de pan en bak totdat het begint te geuren. Herhaal dit nog 3 maal. De laatste laag is met de overgebleven ingrediënten.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 83 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40592049