banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Kerak Telor - Betawi - gebakken gevulde omelet met kleefrijst
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kerak Telor - Betawi
gebakken gevulde omelet met kleefrijst

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr witte kleefrijst
4 eendeneieren
4 eetl bawang goreng
5 eetl serundeng
4 rode rawits
3 theel zout
1 1/2 theel peper
1 1/2 theel palmsuiker
4 eetl ebi, gemalen
water
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de rawits in dunne plakjes. Was de kleefrijst en laat het tenminste 2 uur staan met water. Verhit een pan en leg daarop 1 eetl kleefrijst, dek af en kook de rijst voor 2-3 minuten. Klop 1 ei los en leg dit op de rijst samen met 1 eetl bawang goreng, 1 eetl serundeng, 1/2 eetl ebi, 1 rawit, 1 theel zout, 1/2 theel peper en 1/2 theel palmsuiker. Meng alles goed en druk dit plat in de pan en bak totdat het begint te geuren. Herhaal dit nog 3 maal. De laatste laag is met de overgebleven ingrediënten.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 52 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39955273