logo

Recente Reacties

Kerrie Benggala Telor
Bahan-bahan;
ingrediënten:
10 hardgekookte eieren
1 serehstengel, gekneusd
4 kruidnagelen
2 cm gember (jahe/djahé), gekneusd
1 theel mosterd
500 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak
2 eetl olie

Haluskan;
boemboe:
3 cm kunyti (kurkuma)
2 rode lomboks
4 sjalotten
3 teentjes knoflook
1 cm laos
2 eetl ketumbar
1/2 theel jinten

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de mosterd met 250 ml kokosmelk. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de eiren toe en bak deze 2 minuten mee. Dan de mosterd/kokosmelk toevoegen samen met de sereh, de kruidnagel, de gember en het zout en dit 5 minuten zachtjes stoven. Dan de overige kokosmelk toevoegen en het geheel laten stoven totdat de saus in ingedikt.

Add comment

Submit

who is online

We have 129 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 42986626