Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Kerrie Benggala Telor

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kerrie Benggala Telor
Bahan-bahan;
ingrediënten:
10 hardgekookte eieren
1 serehstengel, gekneusd
4 kruidnagelen
2 cm gember (jahe/djahé), gekneusd
1 theel mosterd
500 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak
2 eetl olie

Haluskan;
boemboe:
3 cm kunyti (kurkuma)
2 rode lomboks
4 sjalotten
3 teentjes knoflook
1 cm laos
2 eetl ketumbar
1/2 theel jinten

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de mosterd met 250 ml kokosmelk. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de eiren toe en bak deze 2 minuten mee. Dan de mosterd/kokosmelk toevoegen samen met de sereh, de kruidnagel, de gember en het zout en dit 5 minuten zachtjes stoven. Dan de overige kokosmelk toevoegen en het geheel laten stoven totdat de saus in ingedikt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 111 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068713