Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Kerrie Telor - eieren in kerriesaus

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Kerrie Telor
eieren in kerriesaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 eieren, hardgekookt
200 ml kokosmelk
2 jeruk purut blaadjes
2 salam blaadjes
2 sjalotten
2 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
2 teentjes knoflook
1/2 theel trassi
1 serehstengel
1/2 theel ketumbar
1/2 theel jinten
1 cm kunyit (kurkuma)
1 theel sambal brandal
zout naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe samen met de sjalotten voor 3 minuten. Voeg dan de kokosmelk, de salam en de jeruk purut blaadjes toe. Halveer de eieren en voeg deze toe en laat het geheel zachtjes sudderen totdat de saus dik is geworden.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 105 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261698