Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Kerrie Telor - eieren in kerriesaus

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Kerrie Telor
eieren in kerriesaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 eieren, hardgekookt
200 ml kokosmelk
2 jeruk purut blaadjes
2 salam blaadjes
2 sjalotten
2 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
2 teentjes knoflook
1/2 theel trassi
1 serehstengel
1/2 theel ketumbar
1/2 theel jinten
1 cm kunyit (kurkuma)
1 theel sambal brandal
zout naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe samen met de sjalotten voor 3 minuten. Voeg dan de kokosmelk, de salam en de jeruk purut blaadjes toe. Halveer de eieren en voeg deze toe en laat het geheel zachtjes sudderen totdat de saus dik is geworden.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 84 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068813