Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Omelet Bayam Kentang - omelet met spinazie en aardappel

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Omelet Bayam Kentang
omelet met spinazie en aardappel

Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 eieren
1 bosje bayam (50 gr spinazie)
2 aardappelen, gaar gestoomd/gekookt
1 sjalot
2 rode lomboks
1 theel zout
1/2 theel peper
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Klop de eieren en snijd de aardappelen en de sjalot in plakjes. Onpit de lomboks en snijd deze fijn. Meng de eieren met de bayam, de sjalot, de lomboks, het zout en de peper.
Verhit in een pan de olie en leg de plakjes aardappel erin. Giet vervolgens het eimengsel over de aardappelen en bak de omelet gaar.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 114 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42252666