zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

3 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Ase Lidah - gestoofde tong in kruidige romige saus
- Dendeng Kecap - Krokant gebakken rundvlees
- Acar Artisjok - Atjar van Artisjokharten
- Doenjangjjigae - tahu/tofu stoofpotje met groenten
- Beef Sinigang - vlees en groente in tamarinde saus
- Ayam Besengeh
- Dadar boemboe - pittige omelet
- Gai Hoh Bai Toey - in pandanblad gebakken gestoomde kip
- Pad Phuj Tong - geroerbakte pompoen
- Babi Kuah Sawi Asin - gestoofd varkensvlees met gezouten kool in bouillon
Omelet Bayam Kentang - omelet met spinazie en aardappel


Omelet Bayam Kentang
omelet met spinazie en aardappel
Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 eieren
1 bosje bayam (50 gr spinazie)
2 aardappelen, gaar gestoomd/gekookt
1 sjalot
2 rode lomboks
1 theel zout
1/2 theel peper
1 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Klop de eieren en snijd de aardappelen en de sjalot in plakjes. Onpit de lomboks en snijd deze fijn. Meng de eieren met de bayam, de sjalot, de lomboks, het zout en de peper.
Verhit in een pan de olie en leg de plakjes aardappel erin. Giet vervolgens het eimengsel over de aardappelen en bak de omelet gaar.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.