Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Kaber Kebertu - gevulde omelet

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kaber Kebertu
gevulde omelet
Bahan-bahan:
ingrediënten:
7 eieren
150 gr. kalfsgehakt
3 sjalotten
2 eetl sereh
3 eetl kokosmelk
1 lombok (Spaanse peper)
1 theel djinten
1/2 theel kunyit (kurkuma)
1,5 theel ketumbar
1/2 theel trassi
peper
zout
olie/boter

Cara Membuat:
bereiding:
Klop de eieren met wat zout en peper naar smaak op en bak daarvan een omelet, maar niet te bruin. Snijd de sjalotten en de lombok fijn en meng dit met de overige kruiden door het gehakt. Braad het gehakt gaar en voeg dan de kokosmelk toe. Laat het vrijwel droog bakken. Voeg dan het gehakt aan de omelet toe, vouw de omelet dicht en bak de omelet vlug bruin aan beide kanten.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 188 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41930428