Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Kaber Kebertu - gevulde omelet

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kaber Kebertu
gevulde omelet
Bahan-bahan:
ingrediënten:
7 eieren
150 gr. kalfsgehakt
3 sjalotten
2 eetl sereh
3 eetl kokosmelk
1 lombok (Spaanse peper)
1 theel djinten
1/2 theel kunyit (kurkuma)
1,5 theel ketumbar
1/2 theel trassi
peper
zout
olie/boter

Cara Membuat:
bereiding:
Klop de eieren met wat zout en peper naar smaak op en bak daarvan een omelet, maar niet te bruin. Snijd de sjalotten en de lombok fijn en meng dit met de overige kruiden door het gehakt. Braad het gehakt gaar en voeg dan de kokosmelk toe. Laat het vrijwel droog bakken. Voeg dan het gehakt aan de omelet toe, vouw de omelet dicht en bak de omelet vlug bruin aan beide kanten.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 44 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068676