zoeken
Recente reacties

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.

4 months ago Rendang Jamur - rendang van paddenstoelen
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Laatst gelezen
- Sambal Goreng Cumi - inktvis in een rode pittige en romige saus
- Sambal Petis
- Burung Puyuh Panggang - Geroosterde kwartel
- Babi sayuran
- Sup Ubi Bete-soep van taro met gerookte tonijn
- Bubur Bajem - rijstepap met spinazie en mais
- Ayam Bakar Kemiri - geroosterde kip met noten
- Ayam Bakar Kecap Taoco - gegrilde kecap kip
- Kepayang - Zoetzuur van kluwek
- Ayam Bakar Limau - geroosterde kip met citroen
Kaber Kebertu - gevulde omelet


Kaber Kebertu
gevulde omelet
gevulde omelet
Bahan-bahan:
ingrediënten:
7 eieren
150 gr. kalfsgehakt
3 sjalotten
2 eetl sereh
3 eetl kokosmelk
1 lombok (Spaanse peper)
1 theel djinten
1/2 theel kunyit (kurkuma)
1,5 theel ketumbar
1/2 theel trassi
peper
zout
olie/boter
Cara Membuat:
bereiding:
Klop de eieren met wat zout en peper naar smaak op en bak daarvan een omelet, maar niet te bruin. Snijd de sjalotten en de lombok fijn en meng dit met de overige kruiden door het gehakt. Braad het gehakt gaar en voeg dan de kokosmelk toe. Laat het vrijwel droog bakken. Voeg dan het gehakt aan de omelet toe, vouw de omelet dicht en bak de omelet vlug bruin aan beide kanten.
ingrediënten:
7 eieren
150 gr. kalfsgehakt
3 sjalotten
2 eetl sereh
3 eetl kokosmelk
1 lombok (Spaanse peper)
1 theel djinten
1/2 theel kunyit (kurkuma)
1,5 theel ketumbar
1/2 theel trassi
peper
zout
olie/boter
Cara Membuat:
bereiding:
Klop de eieren met wat zout en peper naar smaak op en bak daarvan een omelet, maar niet te bruin. Snijd de sjalotten en de lombok fijn en meng dit met de overige kruiden door het gehakt. Braad het gehakt gaar en voeg dan de kokosmelk toe. Laat het vrijwel droog bakken. Voeg dan het gehakt aan de omelet toe, vouw de omelet dicht en bak de omelet vlug bruin aan beide kanten.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.