banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 4 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Kaber Kebertu - gevulde omelet

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Kaber Kebertu
gevulde omelet
Bahan-bahan:
ingrediënten:
7 eieren
150 gr. kalfsgehakt
3 sjalotten
2 eetl sereh
3 eetl kokosmelk
1 lombok (Spaanse peper)
1 theel djinten
1/2 theel kunyit (kurkuma)
1,5 theel ketumbar
1/2 theel trassi
peper
zout
olie/boter

Cara Membuat:
bereiding:
Klop de eieren met wat zout en peper naar smaak op en bak daarvan een omelet, maar niet te bruin. Snijd de sjalotten en de lombok fijn en meng dit met de overige kruiden door het gehakt. Braad het gehakt gaar en voeg dan de kokosmelk toe. Laat het vrijwel droog bakken. Voeg dan het gehakt aan de omelet toe, vouw de omelet dicht en bak de omelet vlug bruin aan beide kanten.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 51 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40554893