banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 5 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Isi dadar Bandung

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Isi dadar Bandung
ei/gehakt
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
4 eieren
250 gr gehakt half om half
zout naar smaak
peper naar smaak
1/2 theel jinten
wat prei
wat selderij
2 sjalotten
2 teentje knoflook
4 cm gember (jahe/djahé)
1 theel trassi
olie

Care membuat:
Bereiding:
Kluts de eieren. Snijd de sjalotten, de knoflook, de selderij en de prei fijn en de gember zeer fijn. Verhit in een koekepan de olie en bak van de eieren 4 omeletten en houdt deze warm.
Verhit in een wok/wadjan olie en fruit de sjalotten, de knoflook, de prei en de selderij voor 3 minuten. Voeg dan het gehakt en de kruiden toe en bak dit alle gaar.
Vul de omeletten met het gehaktmengsel en vouw deze dicht als een envelope. Bak de omeletten daarna nog vlug bruin aan beide zijden.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 290 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39033469