Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Isi dadar Bandung

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Isi dadar Bandung
ei/gehakt
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
4 eieren
250 gr gehakt half om half
zout naar smaak
peper naar smaak
1/2 theel jinten
wat prei
wat selderij
2 sjalotten
2 teentje knoflook
4 cm gember (jahe/djahé)
1 theel trassi
olie

Care membuat:
Bereiding:
Kluts de eieren. Snijd de sjalotten, de knoflook, de selderij en de prei fijn en de gember zeer fijn. Verhit in een koekepan de olie en bak van de eieren 4 omeletten en houdt deze warm.
Verhit in een wok/wadjan olie en fruit de sjalotten, de knoflook, de prei en de selderij voor 3 minuten. Voeg dan het gehakt en de kruiden toe en bak dit alle gaar.
Vul de omeletten met het gehaktmengsel en vouw deze dicht als een envelope. Bak de omeletten daarna nog vlug bruin aan beide zijden.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 168 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41022857