banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 21 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 1 months ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 3 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon 1 Comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gule Telor
Padang eieren in kokosmelk
Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 hardgekookte eieren, gepeld
1 eetlepel asemwater
zout naar smaak

haluskan:
boemboe:
5 sjalotten, gepeld en gesnipperd
5 teentjes knoflook
4 rawits, fijngehakt
2,5 cm gember (jahe/djahé), geschild en fijngehakt
1 cm kunjit, geschild en fijngehakt
2,5 cm laos, geschild en fijngehakt
500 ml kokosmelk
1/2 kurkumablad, in stukjes gescheurd

taburan:
garnering:
bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe grof. Schenk de kokosmelk in een pan en breng dit aan de kook. Voeg dan de boemboe, het kurkumablad en de eieren toe. Laat dit alles zachtjes sudderen tot de saus indikt. Voeg dan het asemwater en zout toe en laat alles nog 1 minuut sudderen. Garneer met gebakken sjalotten
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    gre · 5 years ago
    7cdeb dit lijkt me echt heel lekker.
    dit moet je echt een avond van tevoren maken denk ik.

who is online

We hebben 93 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36252185