banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 14 days ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 25 days ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Icon 1 Comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gule Telor
Padang eieren in kokosmelk
Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 hardgekookte eieren, gepeld
1 eetlepel asemwater
zout naar smaak

haluskan:
boemboe:
5 sjalotten, gepeld en gesnipperd
5 teentjes knoflook
4 rawits, fijngehakt
2,5 cm gember (jahe/djahé), geschild en fijngehakt
1 cm kunjit, geschild en fijngehakt
2,5 cm laos, geschild en fijngehakt
500 ml kokosmelk
1/2 kurkumablad, in stukjes gescheurd

taburan:
garnering:
bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe grof. Schenk de kokosmelk in een pan en breng dit aan de kook. Voeg dan de boemboe, het kurkumablad en de eieren toe. Laat dit alles zachtjes sudderen tot de saus indikt. Voeg dan het asemwater en zout toe en laat alles nog 1 minuut sudderen. Garneer met gebakken sjalotten
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    gre · 5 years ago
    7cdeb dit lijkt me echt heel lekker.
    dit moet je echt een avond van tevoren maken denk ik.

who is online

We hebben 121 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36490747