Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
1 Comment
Gule Telor - Padang eieren in kokosmelk

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gule Telor
Padang eieren in kokosmelk
Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 hardgekookte eieren, gepeld
1 eetlepel asemwater
zout naar smaak

haluskan:
boemboe:
5 sjalotten, gepeld en gesnipperd
5 teentjes knoflook
4 rawits, fijngehakt
2,5 cm gember (jahe/djahé), geschild en fijngehakt
1 cm kunjit, geschild en fijngehakt
2,5 cm laos, geschild en fijngehakt
500 ml kokosmelk
1/2 kurkumablad, in stukjes gescheurd

taburan:
garnering:
bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe grof. Schenk de kokosmelk in een pan en breng dit aan de kook. Voeg dan de boemboe, het kurkumablad en de eieren toe. Laat dit alles zachtjes sudderen tot de saus indikt. Voeg dan het asemwater en zout toe en laat alles nog 1 minuut sudderen. Garneer met gebakken sjalotten
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    gre · 9 years ago
    :D
    dit lijkt me echt heel lekker.
    dit moet je echt een avond van tevoren maken denk ik.

who is online

We hebben 131 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42085893