Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Gule Telor
Eieren in een pittige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 eieren
1 serehstengel
3 salam blaadjes
1 theel palmsuiker
1 theel asem
3 steranijs
1 theel peper
500 ml santen asli (dikke kokosmelk)
4 eetl olie
water

Haluskan:
boemboe:
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
3 cm jahe
5 cm kunyit
2 cm laos
2 theel ketumbar
1 theel kardemon
1/2 theel anijs zaad
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en kook hierin de eieren voor 8-9 minuten. Giet de eieren af en laat deze afkoelen en pel de eieren daarna. Wrijf of maal de ingedriënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok de olie en bak de eieren goudbruin en schep deze eruit. Voeg dan de boemboe, de sereh en het salam blad toe en  bak dit voor 3 minuten. Dan de palmsuiker, de asem, de steranijs, de peper en de santen toevoegen en het geheel zachtjes 10 minuten laten sudderen. Snijd de eieren in de lengte doormidden en giet de saus erover en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 187 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42577646