banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Gule Telor - Eieren in een pittige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gule Telor
Eieren in een pittige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 eieren
1 serehstengel
3 salam blaadjes
1 theel palmsuiker
1 theel asem
3 steranijs
1 theel peper
500 ml santen asli (dikke kokosmelk)
4 eetl olie
water

Haluskan:
boemboe:
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
3 cm jahe
5 cm kunyit
2 cm laos
2 theel ketumbar
1 theel kardemon
1/2 theel anijs zaad
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en kook hierin de eieren voor 8-9 minuten. Giet de eieren af en laat deze afkoelen en pel de eieren daarna. Wrijf of maal de ingedriënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok de olie en bak de eieren goudbruin en schep deze eruit. Voeg dan de boemboe, de sereh en het salam blad toe en  bak dit voor 3 minuten. Dan de palmsuiker, de asem, de steranijs, de peper en de santen toevoegen en het geheel zachtjes 10 minuten laten sudderen. Snijd de eieren in de lengte doormidden en giet de saus erover en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 266 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40668291