Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Gule Lemak Telur Itik - Gepocheerde eendeneieren
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Gule Lemak Telur Itik
Gepocheerde eendeneieren
Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 sjalotten
2 groene lomboks
1 rode lombok
6 cm kunyit (kurkuma)
325 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak
5 eendeneieren

Cara membuat:
Bereiding:
Rooster eerst de kunyit en rasp deze vervolgens. Dan het vocht uitdrukken en zeven. Snijd de lomboks in reepjes en de sjalotten in dunne plakjes.
Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en meng hier doorheen het kunytisap, de lomboks, het zout en de sjalotten en laat het geheel 5 minuten zachtjes stoven. Dan voorzichtig de eieren in de wok/wadjan breken en pocheer de eieren voor 10 minuten. Schep de eieren er daarna uit. Laat de saus indikken en giet de saus daarna over de eieren. .
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 48 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812422