Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Gule Lemak Telur Itik - Gepocheerde eendeneieren

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gule Lemak Telur Itik
Gepocheerde eendeneieren
Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 sjalotten
2 groene lomboks
1 rode lombok
6 cm kunyit (kurkuma)
325 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak
5 eendeneieren

Cara membuat:
Bereiding:
Rooster eerst de kunyit en rasp deze vervolgens. Dan het vocht uitdrukken en zeven. Snijd de lomboks in reepjes en de sjalotten in dunne plakjes.
Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en meng hier doorheen het kunytisap, de lomboks, het zout en de sjalotten en laat het geheel 5 minuten zachtjes stoven. Dan voorzichtig de eieren in de wok/wadjan breken en pocheer de eieren voor 10 minuten. Schep de eieren er daarna uit. Laat de saus indikken en giet de saus daarna over de eieren. .
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 102 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261698