Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Gule Lemak Telur Itik - Gepocheerde eendeneieren

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gule Lemak Telur Itik
Gepocheerde eendeneieren
Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 sjalotten
2 groene lomboks
1 rode lombok
6 cm kunyit (kurkuma)
325 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak
5 eendeneieren

Cara membuat:
Bereiding:
Rooster eerst de kunyit en rasp deze vervolgens. Dan het vocht uitdrukken en zeven. Snijd de lomboks in reepjes en de sjalotten in dunne plakjes.
Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en meng hier doorheen het kunytisap, de lomboks, het zout en de sjalotten en laat het geheel 5 minuten zachtjes stoven. Dan voorzichtig de eieren in de wok/wadjan breken en pocheer de eieren voor 10 minuten. Schep de eieren er daarna uit. Laat de saus indikken en giet de saus daarna over de eieren. .
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 292 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41065000