Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Gulai Telur Tauco - in kokosmelk gestoofde eieren

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gulai Telur Tauco
in kokosmelk gestoofde eieren

Bahan-bahan:
ingrediënten:
7 eieren, hardgekookt
750 ml kokosmelk (van 1 kokosnoot)
2 honje/kecombrang
1 asam kandis
1/2 theel zout
1 theel palsmuiker
olie

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
3 teentjes knoflook
4 rode lomboks
2 eetl tauco

Cara membuat:
bereiding:
Pel de eieren. Verhit in een pan voldoende olie en bak de eieren rondom bruin en zet apart. Snijd de kecombrang in stukjes van 1 cm. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de kokosmelk samen met de bumbu en breng het al roerend aan de kook. Dan de eieren, de kecombrang, de asam kandis, het zout en de palmsuiker toevoegen en meng goed.
Kook het geheel daarna verder op laag vuur totdat alles gaar is geworden en de saus is ingedikt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 67 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261840