zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Guisadong Repolyo - gestoofde kool met vlees
- Ayam Bumbu Bali - gebakken kip in een pittige rode saus
- Pa Kimchi - kimchi van lente-ui
- Serabi - Flensjes met zoete kokosmelksaus
- Dendeng Ragi - gekruid rundvlees met kokos
- Ayam Bumbu Kemangi - Gebakken kip in een frisse pittige saus
- Sate kikil bumbu kacang pedas - sate kikil in pittige pindasaus
- Rabo'ruan - gekruid visvlees uit Kalimantan
- Gulai Kapau - in kokosmelk gestoofde groenten met vlees
- Daging Petis Cabai Rawit - geurend rundvlees met pepers
Gulai Telur Tauco - in kokosmelk gestoofde eieren


Gulai Telur Tauco
in kokosmelk gestoofde eieren
Bahan-bahan:
ingrediënten:
7 eieren, hardgekookt
750 ml kokosmelk (van 1 kokosnoot)
2 honje/kecombrang
1 asam kandis
1/2 theel zout
1 theel palsmuiker
olie
Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
3 teentjes knoflook
4 rode lomboks
2 eetl tauco
Cara membuat:
bereiding:
Pel de eieren. Verhit in een pan voldoende olie en bak de eieren rondom bruin en zet apart. Snijd de kecombrang in stukjes van 1 cm. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de kokosmelk samen met de bumbu en breng het al roerend aan de kook. Dan de eieren, de kecombrang, de asam kandis, het zout en de palmsuiker toevoegen en meng goed.
Kook het geheel daarna verder op laag vuur totdat alles gaar is geworden en de saus is ingedikt.
in kokosmelk gestoofde eieren
Bahan-bahan:
ingrediënten:
7 eieren, hardgekookt
750 ml kokosmelk (van 1 kokosnoot)
2 honje/kecombrang
1 asam kandis
1/2 theel zout
1 theel palsmuiker
olie
Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
3 teentjes knoflook
4 rode lomboks
2 eetl tauco
Cara membuat:
bereiding:
Pel de eieren. Verhit in een pan voldoende olie en bak de eieren rondom bruin en zet apart. Snijd de kecombrang in stukjes van 1 cm. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de kokosmelk samen met de bumbu en breng het al roerend aan de kook. Dan de eieren, de kecombrang, de asam kandis, het zout en de palmsuiker toevoegen en meng goed.
Kook het geheel daarna verder op laag vuur totdat alles gaar is geworden en de saus is ingedikt.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.