Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Gulai Telur Tauco - in kokosmelk gestoofde eieren

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gulai Telur Tauco
in kokosmelk gestoofde eieren

Bahan-bahan:
ingrediënten:
7 eieren, hardgekookt
750 ml kokosmelk (van 1 kokosnoot)
2 honje/kecombrang
1 asam kandis
1/2 theel zout
1 theel palsmuiker
olie

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
3 teentjes knoflook
4 rode lomboks
2 eetl tauco

Cara membuat:
bereiding:
Pel de eieren. Verhit in een pan voldoende olie en bak de eieren rondom bruin en zet apart. Snijd de kecombrang in stukjes van 1 cm. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de kokosmelk samen met de bumbu en breng het al roerend aan de kook. Dan de eieren, de kecombrang, de asam kandis, het zout en de palmsuiker toevoegen en meng goed.
Kook het geheel daarna verder op laag vuur totdat alles gaar is geworden en de saus is ingedikt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 111 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068998