Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Gulai Telur Padang - eieren gestoofd in pittige kokosmelk saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gulai Telur Padang
eieren gestoofd in pittige kokosmelk saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
12 eieren, hardgekookt
2 sereh stengels
3 salamblaadjes
5 jeruk purut blaadjes
250 ml kokosmelk
250 ml water
olie
 
Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
7 rode rawits
3 teentjes knoflook
3 cm jahe
3 cm laos
2 kemiri noten
3 cm kunyit
1/2 eetl zout
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan voldoende olie en frituur de gepelde eieren goudbruin en zet apart. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de sereh in stukken.
Verhit in een pan 3 eetl olie en fruit de bumbu samen met de sereh, de salam, de jeruk purut voor 5 minuten. Voeg dan de kokosmelk en het water toe en breng aan de kook. Dan de eieren toevoegen en laat het voor 15 minuten zachtjes koken totdat de saus is ingedikt. Verwijder de bladeren en serveer.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 513 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42430177