banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 14 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Gulai Telur Padang - eieren gestoofd in pittige kokosmelk saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gulai Telur Padang
eieren gestoofd in pittige kokosmelk saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
12 eieren, hardgekookt
2 sereh stengels
3 salamblaadjes
5 jeruk purut blaadjes
250 ml kokosmelk
250 ml water
olie
 
Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
7 rode rawits
3 teentjes knoflook
3 cm jahe
3 cm laos
2 kemiri noten
3 cm kunyit
1/2 eetl zout
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan voldoende olie en frituur de gepelde eieren goudbruin en zet apart. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de sereh in stukken.
Verhit in een pan 3 eetl olie en fruit de bumbu samen met de sereh, de salam, de jeruk purut voor 5 minuten. Voeg dan de kokosmelk en het water toe en breng aan de kook. Dan de eieren toevoegen en laat het voor 15 minuten zachtjes koken totdat de saus is ingedikt. Verwijder de bladeren en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 201 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40096068