Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 eieren,
3 eetl. fijngesneden wit van prei,
2 eetl. fijngesneden selderij,
200 ml. kippenbouillon (zie recept)
peper en zout,
1 1/2 eetl. olie,
2 eetl. olie,
10 gr. kokoscremé
Bahan-bahan saus:
ingrediënten:
2 sjalotten
2 teentjes knoflook,
1/4 theel. jinten,
1/2 theel. kaneel,
1 kruidnagel
1 kemirinoot,
2 cm laos
1 cm kentjoer
1/2 theel sereh
mespunt gemalen foelie,
mespunt gemalen kardemon,
mespunt gemalen koenjit,
mespunt nootmuskaat,
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de saus fijn tot een boemboe (pasta) Verhit 2 eetl olie in een wok/wadjan en fruit hierin de boemboe goudbruin. Voeg dan de bouillon toe en laat dit 5 minuten sudderen. Los dan de kokoscremé op in de saus. Klop de eieren op en voeg daar de prei, selderij en zout en peper toe. Verhit 3/4 eetl olie in een koekenpan en bak met de helft van het eieremengsel een omelet. Rol dan de omelet en laat deze in de saus nog wat sudderen. Herhaal dit met de ander helft van het eiermengsel.