Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Dadar Goeleh

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Dadar Goeleh

Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 eieren,
3 eetl. fijngesneden wit van prei,
2 eetl. fijngesneden selderij,
200 ml. kippenbouillon (zie recept)
peper en zout,
1 1/2 eetl. olie,
2 eetl. olie,
10 gr. kokoscremé

Bahan-bahan saus:
ingrediënten:
2 sjalotten
2 teentjes knoflook,
1/4 theel. jinten,
1/2 theel. kaneel,
1 kruidnagel
1 kemirinoot,
2 cm laos
1 cm kentjoer
1/2 theel sereh
mespunt gemalen foelie,
mespunt gemalen kardemon,
mespunt gemalen koenjit,
mespunt nootmuskaat,

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de saus fijn tot een boemboe (pasta) Verhit 2 eetl olie in een wok/wadjan en fruit hierin de boemboe goudbruin. Voeg dan de bouillon toe en laat dit 5 minuten sudderen. Los dan de kokoscremé op in de saus. Klop de eieren op en voeg daar de prei, selderij en zout en peper toe. Verhit 3/4 eetl olie in een koekenpan en bak met de helft van het eieremengsel een omelet. Rol dan de omelet en laat deze in de saus nog wat sudderen. Herhaal dit met de ander helft van het eiermengsel.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 129 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41181912