banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Dadar Goeleh

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Dadar Goeleh

Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 eieren,
3 eetl. fijngesneden wit van prei,
2 eetl. fijngesneden selderij,
200 ml. kippenbouillon (zie recept)
peper en zout,
1 1/2 eetl. olie,
2 eetl. olie,
10 gr. kokoscremé

Bahan-bahan saus:
ingrediënten:
2 sjalotten
2 teentjes knoflook,
1/4 theel. jinten,
1/2 theel. kaneel,
1 kruidnagel
1 kemirinoot,
2 cm laos
1 cm kentjoer
1/2 theel sereh
mespunt gemalen foelie,
mespunt gemalen kardemon,
mespunt gemalen koenjit,
mespunt nootmuskaat,

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de saus fijn tot een boemboe (pasta) Verhit 2 eetl olie in een wok/wadjan en fruit hierin de boemboe goudbruin. Voeg dan de bouillon toe en laat dit 5 minuten sudderen. Los dan de kokoscremé op in de saus. Klop de eieren op en voeg daar de prei, selderij en zout en peper toe. Verhit 3/4 eetl olie in een koekenpan en bak met de helft van het eieremengsel een omelet. Rol dan de omelet en laat deze in de saus nog wat sudderen. Herhaal dit met de ander helft van het eiermengsel.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 154 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40570017