Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Dadar Djawa - zoete javaanse omelet

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Dadar Djawa
zoete javaanse omelet

Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 eieren
2 sjalotten
zout naar smaak
1/2 theel peper
1/4 theel jinten
1 eetl gula jawa (palmsuiker)
1 kleine prei
3 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Klop de eieren op en snijd de sjalotten fijn. Snijd de prei fijn. Meng 1 eetl prei samen met de sjalotten, de jinten, de palmsuiker, de peper en het zout door de eieren. Verhit in een koekepan de olie en bak van het mengsel een omelet.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 158 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41906830