Recente reacties

Ron 1 days ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Dadar Bumbu

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Dadar Bumbu

Bahan-bahan:
Ingredienten:
5 eieren
2 sjalotten
2 teentjes knoflook
2 lomboks
1/2 theel trassi
zout
1 prei
3 takjes selderij
mespunt suiker
boter

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten, de knoflook, de ontpitte lomboks, de prei en de selderij fijn. Kneus de sjalotten, de knoflook, de lomboks en de trassie in een vijzel. Klop de eieren los en voeg dan alle ingrediënten bij dit eiermengsel. Bak hiervan met wat boter 4 omeletten.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 136 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42117523