Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Telur Petis - eieren in een pittige romige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Telur Petis
eieren in een pittige romige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 eieren, gekookt
1 serai/sereh/citroengras
3 jeruk purut blaadjes
1 1/2 eetl petis
150 ml kokosmelk (van 1/2 kokosnoot)
10 rode rawits
olie

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 theel ketumbar
1/2 theel peper
4 cm jahe
2 cm kunyit
2 cm temu kunci
1 kemiri, geroosterd

Cara membuat:
bereiding:
Pel de eieren. Verhit in een pan de olie en bak de eieren goudbruin en zet apart. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de serai en de jeruk purut voor 5 minuten. Voeg dan de petis en de kokosmelk toe, meng goed en breng aan de kook.
Dan de rawits en de eieren toevoegen en kook totdat de saus is ingedikt. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 110 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030194