Gembersaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 cm gember (jahe/djahé)
1 eetl. ketjap manis
4 eetl. witte suiker
1 theel. maïzena
200 ml. water
1 eetl. gehakte stemgember
4 eetl. azijn
Cara membuat:
bereiding:
Rasp de gember en meng dit met de suiker. Verhit dit mengsel in een pan en laat het voorzichtig carameliseren. Dan het water toevoegen en los het mengsel op. Vervolgens de azijn en de ketjap toevoegen en de saus binden met de maizena. Als laatste de stemgember er door heen roeren.
ingrediënten:
4 cm gember (jahe/djahé)
1 eetl. ketjap manis
4 eetl. witte suiker
1 theel. maïzena
200 ml. water
1 eetl. gehakte stemgember
4 eetl. azijn
Cara membuat:
bereiding:
Rasp de gember en meng dit met de suiker. Verhit dit mengsel in een pan en laat het voorzichtig carameliseren. Dan het water toevoegen en los het mengsel op. Vervolgens de azijn en de ketjap toevoegen en de saus binden met de maizena. Als laatste de stemgember er door heen roeren.