1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Acar Jahe
Gembersaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 cm gember (jahe/djahé)
1 eetl. ketjap manis
4 eetl. witte suiker
1 theel. maïzena
200 ml. water
1 eetl. gehakte stemgember
4 eetl. azijn

Cara membuat:
bereiding:
Rasp de gember en meng dit met de suiker. Verhit dit mengsel in een pan en laat het voorzichtig carameliseren. Dan het water toevoegen en los het mengsel op. Vervolgens de azijn en de ketjap toevoegen en de saus binden met de maizena. Als laatste de stemgember er door heen roeren.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 102 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415446