Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Acar Jahe
Gembersaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 cm gember (jahe/djahé)
1 eetl. ketjap manis
4 eetl. witte suiker
1 theel. maïzena
200 ml. water
1 eetl. gehakte stemgember
4 eetl. azijn

Cara membuat:
bereiding:
Rasp de gember en meng dit met de suiker. Verhit dit mengsel in een pan en laat het voorzichtig carameliseren. Dan het water toevoegen en los het mengsel op. Vervolgens de azijn en de ketjap toevoegen en de saus binden met de maizena. Als laatste de stemgember er door heen roeren.

who is online

We hebben 200 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573615