Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Acar kedondong - Zoetzuur van ambarella

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Acar kedondong
Zoetzuur van ambarella
Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 kedondong (ambarella / tahiti appel)
2 theel, krijt
16 groene rawits
300 ml water
130 gr suiker
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de ambarella's in partjes en leg deze samen met het krijt in een pan met water en laat deze 60 minuten staan. Spoel daarna de partjes goed af. Halveer de rawits. Meng het water met de suiker en kook dit tot een siroop. Meng dit met de rawits en de ambarella's en voeg het zout toe.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 328 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42436736