logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Acar kedondong
Zoetzuur van ambarella
Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 kedondong (ambarella / tahiti appel)
2 theel, krijt
16 groene rawits
300 ml water
130 gr suiker
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de ambarella's in partjes en leg deze samen met het krijt in een pan met water en laat deze 60 minuten staan. Spoel daarna de partjes goed af. Halveer de rawits. Meng het water met de suiker en kook dit tot een siroop. Meng dit met de rawits en de ambarella's en voeg het zout toe.

Add comment

Submit

who is online

We have 63 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44154207