1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Acar kedondong
Zoetzuur van ambarella
Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 kedondong (ambarella / tahiti appel)
2 theel, krijt
16 groene rawits
300 ml water
130 gr suiker
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de ambarella's in partjes en leg deze samen met het krijt in een pan met water en laat deze 60 minuten staan. Spoel daarna de partjes goed af. Halveer de rawits. Meng het water met de suiker en kook dit tot een siroop. Meng dit met de rawits en de ambarella's en voeg het zout toe.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 104 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415999