zoeken
Recente reacties

21 hours ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Laatst gelezen
- Sate Tusuk Anak Sapi - sate van kalfsvlees
- Guisadong Repolyo - gestoofde kool met vlees
- Gulai Gajebo Daging Sapi - gestoofd rundvlees in kruidige saus
- Sambal Gami - Tomaat-uien saus uit Kalimantan
- Udang sapudi - garnalenballetjes
- Tumis Sayur Campur
- Kripik Kulit Melinjo Asin - Krupuk - kroepoek van melinjoschillen
- Tumis Labu Siam Dengan Udang - Gebakken chayote met garnalen
- Pallu Kaloa - Gebakken gekruid rundvlees
- Soto Betawi - Rundvleessoep met kokosmelk
Acar kedondong - Zoetzuur van ambarella


Acar kedondong
Zoetzuur van ambarella
Zoetzuur van ambarella
Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 kedondong (ambarella / tahiti appel)
2 theel, krijt
16 groene rawits
300 ml water
130 gr suiker
zout naar smaak
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de ambarella's in partjes en leg deze samen met het krijt in een pan met water en laat deze 60 minuten staan. Spoel daarna de partjes goed af. Halveer de rawits. Meng het water met de suiker en kook dit tot een siroop. Meng dit met de rawits en de ambarella's en voeg het zout toe.
ingrediënten:
5 kedondong (ambarella / tahiti appel)
2 theel, krijt
16 groene rawits
300 ml water
130 gr suiker
zout naar smaak
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de ambarella's in partjes en leg deze samen met het krijt in een pan met water en laat deze 60 minuten staan. Spoel daarna de partjes goed af. Halveer de rawits. Meng het water met de suiker en kook dit tot een siroop. Meng dit met de rawits en de ambarella's en voeg het zout toe.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.