Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Acar kedondong - Zoetzuur van ambarella

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Acar kedondong
Zoetzuur van ambarella
Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 kedondong (ambarella / tahiti appel)
2 theel, krijt
16 groene rawits
300 ml water
130 gr suiker
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de ambarella's in partjes en leg deze samen met het krijt in een pan met water en laat deze 60 minuten staan. Spoel daarna de partjes goed af. Halveer de rawits. Meng het water met de suiker en kook dit tot een siroop. Meng dit met de rawits en de ambarella's en voeg het zout toe.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 90 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41934777