banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Gaeng Khiao Wan Gai - romige kip curry met groenten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gaeng Khiao Wan Gai
romige kip curry met groenten

Ingrediënten:
500 gr kipfilet
500 ml kokosmelk
5 rode rawits
2 teentjes knoflook
100 gr boontjes of broccoli roosjes
5 jeruk purut blaadjes
2 eetl vissaus
2 eetl palmsuiker
9 thaise basilicum blaadjes
2 eetl groene curry paste (zie recept)
1 eetl olie
 
bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Wrijf of maal de rawits en de knoflook fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de pasta samen met de curry pasta voor 2 minuten. Voeg dan de kokosmelk toe en laat dit 5 minuten zachtjes sudderen. Voeg dan de kip toe en laat dit zachtjes verder sudderen totdat de kip vrijwel gaar is. Meng dan de groente, de vissaus en de palmsuiker erdoor en kook dit gaar. Strooi de basilicumblaadjes erop en serveer.
 
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 112 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40298280