Recente reacties

Shaun 14 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Gaeng Khiaw Waan Khun Maae - groene curry

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gaeng Khiaw Waan Khun Maae
groene curry

Ingrediënten:
250 ml santen asli
250 ml santen cair
250 gr rundvlees
60 gr klein ronde aubergines (omvang erwt)
3 thaise aubergines
3 jeruk purut / kaffir lime blaadjes
6 takjes thaise basilicum

ingrediënten boemboe:
4 serehstengels
3 cm laos
1 kaffir limoen
2 coriander wortels
1/4 theel zout
2 theel zwarte pepperkorrels
7 teentjes knoflook
3 rode lomboks
9 groene rawits
1/2 theel trasi

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes. Snijd de aubergines in stukjes. Snijd de jeruk purut in dunne reepjes. Rooster de pepperkorrels voor 5 minuten. Rasp de limoen totdat er 2 1/2 theel is. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta.
Verhit in een wok 125 ml santen asli en voeg dan de bumbu toe en bak dit voor 3 minuten. Dan de overige santen asli en het vlees toevoegen en bak dit zachtjes totdat het vlees gaar is. Vervolgens de santen cair toevoegen en dit 2 minuten bakken. Dan de aubergines en de jeruk purut toevoegen en bak dit voor 1 minuut. Dan de basilicum erdoor mengen en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 132 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41239899