banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 9 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 10 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Gaeng Khiaw Waan Khun Maae - groene curry

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gaeng Khiaw Waan Khun Maae
groene curry

Ingrediënten:
250 ml santen asli
250 ml santen cair
250 gr rundvlees
60 gr klein ronde aubergines (omvang erwt)
3 thaise aubergines
3 jeruk purut / kaffir lime blaadjes
6 takjes thaise basilicum

ingrediënten boemboe:
4 serehstengels
3 cm laos
1 kaffir limoen
2 coriander wortels
1/4 theel zout
2 theel zwarte pepperkorrels
7 teentjes knoflook
3 rode lomboks
9 groene rawits
1/2 theel trasi

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes. Snijd de aubergines in stukjes. Snijd de jeruk purut in dunne reepjes. Rooster de pepperkorrels voor 5 minuten. Rasp de limoen totdat er 2 1/2 theel is. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta.
Verhit in een wok 125 ml santen asli en voeg dan de bumbu toe en bak dit voor 3 minuten. Dan de overige santen asli en het vlees toevoegen en bak dit zachtjes totdat het vlees gaar is. Vervolgens de santen cair toevoegen en dit 2 minuten bakken. Dan de aubergines en de jeruk purut toevoegen en bak dit voor 1 minuut. Dan de basilicum erdoor mengen en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 170 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37937128