banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 18 minutes ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 9 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
Icon Write a comment
Gaeng Mussaman - rundvleescurry

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gaeng Mussaman
rundvleescurry
Ingrediënten:
3 eetl currypasta (zie recept)
125 ml dikke kokosmlek (santen asli)
500 gr runderlende
500 ml dunne kokosmelk (santen cair)
5 kardemomzaadjes
8 cm kaneelpijpje
200 gr aardappels
1 eetl ongezouten pinda's
11 sjalotten
3 laurierblaadjes
3 eetl gula jawa (palmsuiker)
2 eetlepels vissaus (nam pla)
1 eetl asem
3 eetl water

Bereiding:
Snijd het vlees in stukjes, de aardappelen in plakjes, de sjalotten fijn en rasp de palmsuiker. Rooster de kardamomzaadjes droog in een pan. Meng de asem met het water. Verhit in een wok/wadjan de dikke kokosmelk en voeg het de currypasta aan toe en bak dit 5 minuten. Voeg dat het vlees toe en bak dit rondom bruin. Voeg dan de overige ingrediënten toe en stoof het geheel totdat het vlee en de aardappelen gaar zijn.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 80 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39560276