Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Gaeng Khiao Wan Gai - groene curry met kip en kleine aubergines

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gaeng Khiao Wan Gai
groene curry met kip en kleine aubergines

Ingrediënten:
250 gr kipfilet
2 eetl groene curry pasta
380 ml santen
35 kleine thaise aubergines
7 jeruk purut blaadjes
1 eetl nam pla (vissaus)
1/2 eetl palmsuiker
5 rode rawits
1 eetl olie

garnering:

basilicumblaadjes

Bereiding:
Snijd de kip en de rawits in dunne reepjes. Verhit in een wok de olie en bak de curry pasta voor 1 minuut. Voeg de santen toe en laat het zachtjes koken. Dan de kip, de aubergines en de jeruk purut blaadjes toevoegen. Vervolgens de palmsuiker en de nam pla toevoegen en het zachtjes laten sudderen totdat de kip gaar is. Meng dan de rawits erdoor en garneer het met de basilicum.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 108 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233673