Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Khrung Keng Phet Deng - Rode currypasta 2

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Rode currypasta 2
Khrung Keng Phet Deng
Ingrediënten:
9 Lomboks (spaanse pepers)
4 Thaise Pepertjes (anders rawits)
4 sjalotjes
1 theel korianderzaad
1 serehstengel (citroengras)
1 schil van een citrusvrucht
1/2 theel komijnzaad
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel nootmuskaat
1 theel trassi

Bereiding:
Rooster de koriander voor 2 minuten in een droge pan. Rasp de schil en wrijf of maal daarna alle ingrediënten fijn tot een pasta
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 75 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264976