Khrung Keng Phet Deng
Ingrediënten:
9 Lomboks (spaanse pepers)
4 Thaise Pepertjes (anders rawits)
4 sjalotjes
1 theel korianderzaad
1 serehstengel (citroengras)
1 schil van een citrusvrucht
1/2 theel komijnzaad
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel nootmuskaat
1 theel trassi
Bereiding:
Rooster de koriander voor 2 minuten in een droge pan. Rasp de schil en wrijf of maal daarna alle ingrediënten fijn tot een pasta
9 Lomboks (spaanse pepers)
4 Thaise Pepertjes (anders rawits)
4 sjalotjes
1 theel korianderzaad
1 serehstengel (citroengras)
1 schil van een citrusvrucht
1/2 theel komijnzaad
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel nootmuskaat
1 theel trassi
Bereiding:
Rooster de koriander voor 2 minuten in een droge pan. Rasp de schil en wrijf of maal daarna alle ingrediënten fijn tot een pasta