1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Telur Penyet Kalio
eieren in donkere kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 eieren, hardgekookt
1 salam blas
2 jeruk purut blaadjes
1 sereh/citroengras
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
1/2 eetl asamwater
500 ml kokosmelk
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
3 rode lomboks
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
3 kemiri noten
1 cm jahe
1/2 theel jinten
1/2 theel ketumbar
2 cm laos

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam, de sereh en de jeruk purut voor 4 minuten. Voeg de eieren toe en meng alles goed. Dan het zout, de palmsuiker en de peper toevoegen en meng. Vervolgens de kokosmelk toevoegen en laat het geheel zachtjes sudderen totdat de saus is ingedikt en verkleurd. Schep dan het asamwater erdoor en serveer.

who is online

We hebben 136 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35005390