1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Connie 4 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 3 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 3 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Telur Penyet Kalio
eieren in donkere kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 eieren, hardgekookt
1 salam blas
2 jeruk purut blaadjes
1 sereh/citroengras
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
1/2 eetl asamwater
500 ml kokosmelk
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
3 rode lomboks
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
3 kemiri noten
1 cm jahe
1/2 theel jinten
1/2 theel ketumbar
2 cm laos

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam, de sereh en de jeruk purut voor 4 minuten. Voeg de eieren toe en meng alles goed. Dan het zout, de palmsuiker en de peper toevoegen en meng. Vervolgens de kokosmelk toevoegen en laat het geheel zachtjes sudderen totdat de saus is ingedikt en verkleurd. Schep dan het asamwater erdoor en serveer.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 60 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35876546