1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Telur Penyet Kalio
eieren in donkere kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 eieren, hardgekookt
1 salam blas
2 jeruk purut blaadjes
1 sereh/citroengras
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
1/2 eetl asamwater
500 ml kokosmelk
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
3 rode lomboks
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
3 kemiri noten
1 cm jahe
1/2 theel jinten
1/2 theel ketumbar
2 cm laos

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam, de sereh en de jeruk purut voor 4 minuten. Voeg de eieren toe en meng alles goed. Dan het zout, de palmsuiker en de peper toevoegen en meng. Vervolgens de kokosmelk toevoegen en laat het geheel zachtjes sudderen totdat de saus is ingedikt en verkleurd. Schep dan het asamwater erdoor en serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 106 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34516154