Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Dak Gomtang - 닭곰탕 - Thaise kippensoep

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Dak Gomtang - 닭곰탕
kippensoep

Ingrediënten:
1 kip
11 teentjes knoflook
3 cm jahe
2 sjalotjes
3 lente-ui, witte deel
1 theel peperkorrels
2500 ml water
gekookte rijst naar smaak

Garnering:
3 lente-ui
zout en peper naar smaak

Bereiding:
Snijd de jahe in dunne plakjes. Verhit in een pan het water en voeg de kip, de jahe, de sjalotjes, de lente-ui en de peper toe en breng het aan de kook. Schep het schuin eraf en kook op middelhoog vuur en afgesloten voor 45 minuten. Schep de kip uit de pan en verwijder de botten en snijd het aan stukjes.
Voeg de botten weer toe aan de bouillon en kook het op laag vuur nog voor 30 minuten. zeef dan de bouillon. Snijd de lente-ui fijn.
Schep in een kop wat rijst. Leg daarop de kip en schep daarover de bouillon en bestrooi het met wat zout, peper en lente-ui. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 163 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42091635