Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Dak Gomtang - 닭곰탕
kippensoep

Ingrediënten:
1 kip
11 teentjes knoflook
3 cm jahe
2 sjalotjes
3 lente-ui, witte deel
1 theel peperkorrels
2500 ml water
gekookte rijst naar smaak

Garnering:
3 lente-ui
zout en peper naar smaak

Bereiding:
Snijd de jahe in dunne plakjes. Verhit in een pan het water en voeg de kip, de jahe, de sjalotjes, de lente-ui en de peper toe en breng het aan de kook. Schep het schuin eraf en kook op middelhoog vuur en afgesloten voor 45 minuten. Schep de kip uit de pan en verwijder de botten en snijd het aan stukjes.
Voeg de botten weer toe aan de bouillon en kook het op laag vuur nog voor 30 minuten. zeef dan de bouillon. Snijd de lente-ui fijn.
Schep in een kop wat rijst. Leg daarop de kip en schep daarover de bouillon en bestrooi het met wat zout, peper en lente-ui. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 69 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42577530