banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 21 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 1 months ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 3 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Dakgaejang 닭개장
pittige kippensoep met lente-ui

Ingrediënten bouillon:
500 gr kipfilet/dijen
1/4 ui
1 lente-ui
5 teentjes knoflook
1250 ml water

ingrediënten soep:
4 lenteui
1 eetl seam olie
1 eetl gochugaru
1/2 eetl gukganjang
5 teentjes knoflook, gehakt
1 theel zout
1 theel peper
1 ei, geklopt

Bereiding:
Snijd de ui en de knoflook grof. Halveer de lenteui. Verhit in een pan het water en voeg de kip, de lenteui en de knoflook toe en kook het zachtjes voor 8 minuten. Schep de kip eruit en zeef de bouillon. Versnipper de kip en meng de peper en het zout erdoor.
Snijd de lente-uitjes i stukjes van 5 cm. Verhit in een pan op laag vuur de sesamolie en voeg de gochugaru toe en zet uit vuur uit en roer totdat de olie rood kleurt. Meng dan de gukganjang en de knoflook erdoor.
Verhit opnieuw de pan en voeg de bouillon toe en breng aan de kook. Dan de kip en de lente-uitjes toevoegen en kook het zachtjes voor 3 minuten.
Giet langzaam het ei erbij en laat het stollen maar roer niet. Serveer.

Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 40 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36250616