banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 1 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Dakgaejang 닭개장
pittige kippensoep met lente-ui

Ingrediënten bouillon:
500 gr kipfilet/dijen
1/4 ui
1 lente-ui
5 teentjes knoflook
1250 ml water

ingrediënten soep:
4 lenteui
1 eetl seam olie
1 eetl gochugaru
1/2 eetl gukganjang
5 teentjes knoflook, gehakt
1 theel zout
1 theel peper
1 ei, geklopt

Bereiding:
Snijd de ui en de knoflook grof. Halveer de lenteui. Verhit in een pan het water en voeg de kip, de lenteui en de knoflook toe en kook het zachtjes voor 8 minuten. Schep de kip eruit en zeef de bouillon. Versnipper de kip en meng de peper en het zout erdoor.
Snijd de lente-uitjes i stukjes van 5 cm. Verhit in een pan op laag vuur de sesamolie en voeg de gochugaru toe en zet uit vuur uit en roer totdat de olie rood kleurt. Meng dan de gukganjang en de knoflook erdoor.
Verhit opnieuw de pan en voeg de bouillon toe en breng aan de kook. Dan de kip en de lente-uitjes toevoegen en kook het zachtjes voor 3 minuten.
Giet langzaam het ei erbij en laat het stollen maar roer niet. Serveer.

Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 137 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36639926