Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Blado Kentang Gampang 3 - gebakken en gekruide zoete aardappel

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Blado Kentang Gampang 3
gebakken en gekruide zoete aardappel
Bahan-bahan:
ingrediëntenL
500 gr. zoete aardappelen
2 sjalotten
1 tomaat
3 rode lomboks
2 eetl. olie
1 theel. gerapste gula jawa (palmsuiker)
1 eetl ketjap manis

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de sjalotten, de lomboks en de tomaat fijn tot een pasta. Snijd de aardappelen in blokjes. Verhit in een wok/wadjan olie en bak hierin de aardappelen bruin en laat deze daaran uitlekken. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Dan de suiker, de ketjap en de aardappelen toevoegen en het geheel nog 2 minuten doorbakken.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 123 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41936580