Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Bobor Bayam Labu Kuning - gestoofde spinazie met pompoen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bobor Bayam Labu Kuning
gestoofde spinazie met pompoen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr bayam / wilde spinazie
150 gr labu kuning / gele pompoen
400 ml kokosmelk (van 1/2 kokosnoot)
250 ml water
1 cm lengkuas/laos
1 salam blad
1 eetl zout
1 theel palmsuiker

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 theel ketumbar, geroosterd
2 cm kencur

Cara membuat:
bereiding:
Schil de pompoen en snijd deze in blokjes van 1 cm. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de kokosmelk samen met het water, de bumbu, de salam en de laos en breng al roerend aan de kook.
Dan de pompoen toevoegen en kook deze gaar. Meng dan het zout en de palmsuiker erdoor.
voeg dan de bayam toe en roer totdat het geheel gaar is geworden en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 453 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41065181