Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Bobor Bayam Labu Kuning - gestoofde spinazie met pompoen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bobor Bayam Labu Kuning
gestoofde spinazie met pompoen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr bayam / wilde spinazie
150 gr labu kuning / gele pompoen
400 ml kokosmelk (van 1/2 kokosnoot)
250 ml water
1 cm lengkuas/laos
1 salam blad
1 eetl zout
1 theel palmsuiker

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 theel ketumbar, geroosterd
2 cm kencur

Cara membuat:
bereiding:
Schil de pompoen en snijd deze in blokjes van 1 cm. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de kokosmelk samen met het water, de bumbu, de salam en de laos en breng al roerend aan de kook.
Dan de pompoen toevoegen en kook deze gaar. Meng dan het zout en de palmsuiker erdoor.
voeg dan de bayam toe en roer totdat het geheel gaar is geworden en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 108 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812457