Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr gemengde groenten (komkommer, kool, taugé, wortel e.d.)
50 gr amandelen
1 eetl water
haluskan;
boemboe:
2 sjalotten
1 teentje knoflook,
1 theel sambal ulek,
1 theel gula jawa (palmsuiker),
1 eetlepel azijn,
snufje zout
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de groenten in blokjes. Stamp de amandelen grof en wijf de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Mweng de boemboe met de azijn en het water tot een saus. Meng de saus door de groenten.
ingrediënten:
200 gr gemengde groenten (komkommer, kool, taugé, wortel e.d.)
50 gr amandelen
1 eetl water
haluskan;
boemboe:
2 sjalotten
1 teentje knoflook,
1 theel sambal ulek,
1 theel gula jawa (palmsuiker),
1 eetlepel azijn,
snufje zout
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de groenten in blokjes. Stamp de amandelen grof en wijf de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Mweng de boemboe met de azijn en het water tot een saus. Meng de saus door de groenten.