Recente reacties

Ron 8 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Ulang Ulang

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ulang Ulang
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr gemengde groenten (komkommer, kool, taugé, wortel e.d.)
50 gr amandelen
1 eetl water

haluskan;
boemboe:
2 sjalotten
1 teentje knoflook,
1 theel sambal ulek,
1 theel gula jawa (palmsuiker),
1 eetlepel azijn,
snufje zout

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de groenten in blokjes. Stamp de amandelen grof en wijf de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Mweng de boemboe met de azijn en het water tot een saus. Meng de saus door de groenten.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 137 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42110484