Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Ulang Ulang

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ulang Ulang
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr gemengde groenten (komkommer, kool, taugé, wortel e.d.)
50 gr amandelen
1 eetl water

haluskan;
boemboe:
2 sjalotten
1 teentje knoflook,
1 theel sambal ulek,
1 theel gula jawa (palmsuiker),
1 eetlepel azijn,
snufje zout

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de groenten in blokjes. Stamp de amandelen grof en wijf de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Mweng de boemboe met de azijn en het water tot een saus. Meng de saus door de groenten.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 206 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41065324