logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Gadon

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr. gehakt
3 sjalotten
3 tenen knoflook
4 sneden brood
2 los geklopte eieren
zout naar smaak
peper naar smaak
nootmuskaat naar smaak
125 ml melk

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Meng dit met de overige ingrediënten goed door elkaar en laat dit 30 minuten staan. Leg het mengsel in een ovenschaal en bak dit in 45 minuten gaar op 180 gr in een oven.

Add comment

Submit

who is online

We have 97 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176731