banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 9 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 10 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 11 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Gaco - rundvlees met kokos
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gaco
rundvlees met kokos

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
1000 ml water
5 rode lomboks
150 gr geraspte kokos
1 theel zout
1 theel palmsuiker
2 eetl asemwater
olie
 
Haluskan:
bumbu:
6 rode sjalotjes / kleine rode uien
3 teentjes knoflook
2 cm kencur
 
Cara membuat:
bereiding;
Verhit in een pan het water en voeg daar het vlees aan toe en kook dit medium gaar. Schep het vlees uit de pan en snijd dit in dunne plakjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak het vlees bruin en gaar.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de lomboks in reepjes. Verhit in een wok/wadjan 2 eetl olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de lomboks en de kokos toe en bak dit voor 3 minuten. Dan het zout, de palmsuiker en het asemwater toevoegen en bak het geheel zachtjes todat het vocht verdampt is. Schep dan het vlees erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 150 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38052274