zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Lado tempoyak - Sambal van durian
- Mu Wan - thaise babi kecap
- Ossenhaas in ketjap-oestersaus
- Ayam Rujak - gekruide gestoofde kip in saus
- Guy Op Sea Eaiw - gestoofde kip in een pittige saus
- Urap - groenten met geraspte kokos
- Tumis Bayam Dan Oyong - kruidige spinazie met komkommer
- Ayam Penyet Kemangi - gebakken gekruide kip met sambal en kemangi
- Kambing Krewedan - pittig gebakken lamsvlees in kecapsaus
- Jukut keliklik - Gestoofd en gekruid kousenbandblad
Gadon daging - gestoomd rundvlees in bananenblad


Gadon daging
gestoomd rundvlees in bananenblad
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
300 ml santen
bananenblad
1 jeruk purut blaadje
biteng
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1/2 theel ketumbar
2 cm laos
2 kemiri noten
1 theel zout
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Hak het vlees fijn. Meng alle ingrediënten goed door elkaar. Verdeel het mengsel in kleine porties en verpak dit in bananenblad en sluit dit af met de biteng. Stoom de pakketjes vervolgens gaar.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.