Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Gadon daging - gestoomd rundvlees in bananenblad

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gadon daging
gestoomd rundvlees in bananenblad

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
300 ml santen
bananenblad
1 jeruk purut blaadje
biteng
 
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1/2 theel ketumbar
2 cm laos
2 kemiri noten
1 theel zout
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Hak het vlees fijn. Meng alle ingrediënten goed door elkaar. Verdeel het mengsel in kleine porties en verpak dit in bananenblad en sluit dit af met de biteng. Stoom de pakketjes vervolgens gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 74 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264976