logo

Recente Reacties

Base Kacang
pindasaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rauwe pinda's
5 teentjes knoflook
15 rawits
3 limoenblaadjes
125 ml ketjap manis
8 cm kencur
1 eetl. limoensap
2 theel zout
1500 ml water

Taburan:
garnering:
1 eetl bawang goreng (gebakken sjalotjes)

Cara membuat:
bereiding:
Bak de pinda's droog voor 2 minuten. Wrijf of maal de pinda's, de knoflook, de kencur en de rawits fijn tot een boemboe (pasta). Laat de boemboe samen met de overige ingredieënten behalve de limoensap 1 uur in een wok/wadjan sudderen. Roer wel regelmatig want het mag niet aanbakken. Voeg aan het eind de limoensap toe en garneer met bawang goreng.

Add comment

Submit

who is online

We have 117 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 42997653