banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 4 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Sambal goreng jantung ayam kemangi - gebakken gekruide kippenhartjes met aardappel
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal goreng jantung ayam kemangi
gebakken gekruide kippenhartjes met aardappel

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 kippenhartjes
200 gr aardappelen, in blokjes gebakken
8 peteh bonen
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 rode lomboks
2 groene lomboks
1 theel zout
1/2 eetl palmsuiker
250 ml santen asli
2 eetl asemwater
3 takjes kemangi
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes en de lomboks in reepjes. Snijd de petehbonen doormidden. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de lomboks voor 2 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze rondom bruin. Dan de aardappelen en de peteh toevoegen. Vervolgens de santen, het zout en de palmsuiker toevoegen en kook het geheel zachtjes in. Dan het asemwater en de kemangi erdoor mengen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 150 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40555131