1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal goreng jantung ayam kemangi
gebakken gekruide kippenhartjes met aardappel

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 kippenhartjes
200 gr aardappelen, in blokjes gebakken
8 peteh bonen
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 rode lomboks
2 groene lomboks
1 theel zout
1/2 eetl palmsuiker
250 ml santen asli
2 eetl asemwater
3 takjes kemangi
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes en de lomboks in reepjes. Snijd de petehbonen doormidden. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de lomboks voor 2 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze rondom bruin. Dan de aardappelen en de peteh toevoegen. Vervolgens de santen, het zout en de palmsuiker toevoegen en kook het geheel zachtjes in. Dan het asemwater en de kemangi erdoor mengen.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 105 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35387796