1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

R.H.Kummer
Beste mensen,
Waar in Nedeerland is de oncom te bestellen?
Groet
R.H.Kummer

@ zie forum
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Heerlijke recepte heb u , dank u wel .
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Ziet er heerlijk uit uw recepten
Pasteitjes in Joomla Article
Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal goreng jantung ayam kemangi
gebakken gekruide kippenhartjes met aardappel

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 kippenhartjes
200 gr aardappelen, in blokjes gebakken
8 peteh bonen
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 rode lomboks
2 groene lomboks
1 theel zout
1/2 eetl palmsuiker
250 ml santen asli
2 eetl asemwater
3 takjes kemangi
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes en de lomboks in reepjes. Snijd de petehbonen doormidden. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de lomboks voor 2 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze rondom bruin. Dan de aardappelen en de peteh toevoegen. Vervolgens de santen, het zout en de palmsuiker toevoegen en kook het geheel zachtjes in. Dan het asemwater en de kemangi erdoor mengen.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 122 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34422516