banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Jet van Steijn 17 hours ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Mi Goreng Ulang Tahun
verjaardag / feestelijke bami

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr bami
2 eetl oestersaus
5 teentjes knoflook
2 rode lomboks
200 gr garnalen
8 bakso sapi
100 gr gerookte kip
2 eieren, geklopt
4 stengels baksoy
1 theel zout
1/2 theel peper
50 ml kippenbouillon (zie recept)
3 eetl olie
 
Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng
 
Cara membuat:
bereiding:
Kook de bami half gaar in water en giet af. Hak de knoflook fijn. Ontpit de lomboks en snijd deze fijn. maak de garnalen schoon maar laat de staart zitten. Halveer de bakso balletjes en rasp de kip grof. Snijd de baksoy in stukken.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en lomboks voor 1 minuut. Voeg dan de garnalen toe en bak deze 2 minuten. Dan de kip en de bakso toevoegen en meng alles goed door elkaar. Voeg het ei al roerend toe en bak deze korrelig. Dan de paksoy toevoegen gevolg door het zout, de peper, de bami, de oestersaus en de bouillon en bak als roerend alles gaar. Strooi de bawang goreng erover en serveer.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 63 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36338055