1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 1 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Mi Goreng Ulang Tahun
verjaardag / feestelijke bami

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr bami
2 eetl oestersaus
5 teentjes knoflook
2 rode lomboks
200 gr garnalen
8 bakso sapi
100 gr gerookte kip
2 eieren, geklopt
4 stengels baksoy
1 theel zout
1/2 theel peper
50 ml kippenbouillon (zie recept)
3 eetl olie
 
Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng
 
Cara membuat:
bereiding:
Kook de bami half gaar in water en giet af. Hak de knoflook fijn. Ontpit de lomboks en snijd deze fijn. maak de garnalen schoon maar laat de staart zitten. Halveer de bakso balletjes en rasp de kip grof. Snijd de baksoy in stukken.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en lomboks voor 1 minuut. Voeg dan de garnalen toe en bak deze 2 minuten. Dan de kip en de bakso toevoegen en meng alles goed door elkaar. Voeg het ei al roerend toe en bak deze korrelig. Dan de paksoy toevoegen gevolg door het zout, de peper, de bami, de oestersaus en de bouillon en bak als roerend alles gaar. Strooi de bawang goreng erover en serveer.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 130 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36072226