banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 27 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Mi Goreng Ulang Tahun - verjaardag / feestelijke bami
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Mi Goreng Ulang Tahun
verjaardag / feestelijke bami

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr bami
2 eetl oestersaus
5 teentjes knoflook
2 rode lomboks
200 gr garnalen
8 bakso sapi
100 gr gerookte kip
2 eieren, geklopt
4 stengels baksoy
1 theel zout
1/2 theel peper
50 ml kippenbouillon (zie recept)
3 eetl olie
 
Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng
 
Cara membuat:
bereiding:
Kook de bami half gaar in water en giet af. Hak de knoflook fijn. Ontpit de lomboks en snijd deze fijn. maak de garnalen schoon maar laat de staart zitten. Halveer de bakso balletjes en rasp de kip grof. Snijd de baksoy in stukken.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en lomboks voor 1 minuut. Voeg dan de garnalen toe en bak deze 2 minuten. Dan de kip en de bakso toevoegen en meng alles goed door elkaar. Voeg het ei al roerend toe en bak deze korrelig. Dan de paksoy toevoegen gevolg door het zout, de peper, de bami, de oestersaus en de bouillon en bak als roerend alles gaar. Strooi de bawang goreng erover en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 236 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40674982