1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Nasi goreng kencur
gebakken rijst met garnalen en ansjovis

Bahan-Bahan:
ingrediënten:
500 gr witte rijst, gekookt
100 gr garnalen, gepeld
1 groene rawit
2 eieren
1/2 eetl vissaus
3/4 theel zout
1/4 theel peper
100 gr taugé
50 gr teri/ansjovis
3 takjes kemangi, fijngesneden
3 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks
3 cm kencur
1 theel trassi bakar
 
Taburan;
garnering:
100 gr kroepoek
2 eetl gebakken uitjes
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Schep deze opzij en voeg de eieren toe en roer deze gaar. Dan de garnalen toevoegen en bak deze 2 minuten mee. Dan de rijst, de vissaus, het zout, de gehakte rawit en de peper toevoegen en bak  het voor een paar minuten. Vervolgens de ansjovis, de tauge en de kemangi toevoegen en bak alles verder gaar. Serveer met kroepoek en bawang goreng
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 90 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35765431