1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Nasi goreng kencur
gebakken rijst met garnalen en ansjovis

Bahan-Bahan:
ingrediënten:
500 gr witte rijst, gekookt
100 gr garnalen, gepeld
1 groene rawit
2 eieren
1/2 eetl vissaus
3/4 theel zout
1/4 theel peper
100 gr taugé
50 gr teri/ansjovis
3 takjes kemangi, fijngesneden
3 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks
3 cm kencur
1 theel trassi bakar
 
Taburan;
garnering:
100 gr kroepoek
2 eetl gebakken uitjes
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Schep deze opzij en voeg de eieren toe en roer deze gaar. Dan de garnalen toevoegen en bak deze 2 minuten mee. Dan de rijst, de vissaus, het zout, de gehakte rawit en de peper toevoegen en bak  het voor een paar minuten. Vervolgens de ansjovis, de tauge en de kemangi toevoegen en bak alles verder gaar. Serveer met kroepoek en bawang goreng

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 83 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415446