Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Tom Ga Kai - Kippensoep met mango

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tom Ga Kai
Kippensoep met mango
Ingrediënten:
1000 ml kippenbouillon (zie recept)
500 gr kipfilet
3 cm gember
1 limoen (sap)
1 serehstengel, gekneusd
1 rode lombok
1 wortel
150 ml kokosmelk
1 mango

garnering:
koriander

Bereiding:
Rasp de gember. Snijd de lombok in ringetjes, de wortel julienne en de kipfilet en de mango in reepjes. Breng de bouillon aan de kook en voeg daar de gember, de sereh, de peper, de wortel, het limoensap en de kip aan toe en stoof dit voor 15 minuten. Voeg dan de kokosmelk en de mango aan toe en stoof dit nog 2 minuten. Serveer bestrooit met gehakte korianderblaadjes.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 85 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233626