Recente reacties

Ron 8 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Tom Ga Kai - Kippensoep met mango

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tom Ga Kai
Kippensoep met mango
Ingrediënten:
1000 ml kippenbouillon (zie recept)
500 gr kipfilet
3 cm gember
1 limoen (sap)
1 serehstengel, gekneusd
1 rode lombok
1 wortel
150 ml kokosmelk
1 mango

garnering:
koriander

Bereiding:
Rasp de gember. Snijd de lombok in ringetjes, de wortel julienne en de kipfilet en de mango in reepjes. Breng de bouillon aan de kook en voeg daar de gember, de sereh, de peper, de wortel, het limoensap en de kip aan toe en stoof dit voor 15 minuten. Voeg dan de kokosmelk en de mango aan toe en stoof dit nog 2 minuten. Serveer bestrooit met gehakte korianderblaadjes.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 168 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42110567