Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Tom Kha Gai

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tom Kha Gai
kippensoep met kokosmelk
Ingrediënten:
500 ml kippenbouillon
5 kaffir lime blaadjes
3 serehstengels, gekneusd
5 cm laos, geraspt
4 eetl vissaus (nam pla)
2 eetl limoensap
100 gr kip filet
125 ml dunne kokosmelk (santen asli)
8 rode rawits, gekneusd

Garnering:
koriander blaadjes

Bereiding:
Snijd de kip in stukjes en de kaffir lime blaadjes fijn. Verhit in een pan de kippenbouillon en voeg daaraan toe de sereh, de laos, de vissaus, het limoensap en de kaffir lime blaadjes. Vervolgens de kip, de rawits en de kokosmelk toevoegen en laat dit zachtjes 2 minuten koken totdat de kip gaar is. Garneer het met de korianderblaadjes.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 375 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233391