logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Baronang Bakar
Gebakken ikan baronang
Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr kabeljouw
3 eetl. ketjap manis
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
4 sjalotten
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
3 cm gember (jahe/djahé)
4 cm kunyit (kurkuma)
1 jeruk purut blaadje

Taburan:
garnering:
sambal baronang

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en meng dit met het zout en de ketjap. Kerf de vis in en wrijf de vis in met het mengsel. Rooster de vis boven een houtskoolvuurtje in 10 minuten gaar en serveer de sambal erbij.

Add comment

Submit

who is online

We have 106 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176676